HaberMatik V3.2

logo

YALÇIN, “ BELEDİYELERDE MHP RÜZGARI ESECEK”

YALÇIN, “   BELEDİYELERDE MHP RÜZGARI ESECEK”

resim002resim001Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Belediye Başkan A. Adayı Ramazan Yalçın geçtiğimiz günlerde Ankara’da Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Aday Tanıtım Toplantısı ile ilgili gazetemize yaptığı yazılı basın açıklaması:

AÇIKLAMA

29 Eylül 2013 Pazar günü  Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Aday Tanıtım Toplantısı muhteşem geçti. Anamur Belediye Başkanı aday Adayı Ramazan YALÇIN da Ankara Arena’daki toplantıya katıldı.

Arena’da ilk konuşmayı MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Sadir Durmaz yaptı. Üretken Belediyecilik Vizyonu üzerinde duran Genel Başkan Yardımcısı Durmaz tüm belediyelerde bu vizyonun uygulanacağını kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli konuşma için sahneye davet edildiğinde ise salon’’ Devletin Başına Devlet Gelecek’’ sloganları ve alkış sesleriyle inledi. Ramazan YALÇIN ve Anamur’dan gelen ülkücüler Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli’nin konuşmasını ayakta,bozkurt işareti yaparak,büyük bir coşkuyla takip etti.

MHP Genel Başkanı konuşmasında AKP’li Bülent Arınç’a yüklendi. Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli ayrıca demokratikleşme paketi adı altında gerçekleştirilmek istenen oyunlara dikkat çekti. MHP’li Belediyelerin iktidara taşınacağını kaydeden Genel Başkan tüm adaylara da başarı diledi.

MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli Bahçeli’nin Türkiye’nin kurtuluşunun Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçtiğini belirtmesi ise büyük alkış aldı. Genel Başkan ayrıca aday olunsun ya da olunmasın MHP’den başka çarenin olamayacağını dargınlık ve küskünlüğe yer olmadığını belirtti.

Aday açıklama programında 9 Büyükşehir ,12 il,187 ilçe ,44 belde Belediye  Başkan Adayı  açıklandı.Açıklanan başkan adayları Ankara :MHP Genel  Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mevlüt KARAKAYA , Adana :Hüseyin SÖZLÜ(Ceyhan Belediye Başkanı),Antalya:Kemal ÇELİK(Emekli Vali ve MYK üyesi),Aydın:Ali UZUNIRMAK(TBMM İdare Amiri ve Aydın Milletvekili),Balıkesir:İsmail OK (Belediye Başkanı),Kocaeli :Saffet SANCAKLI(MYK üyesi),Ordu:Cemal ENGİNYURT(eski milletvekili ve il Başkanı),Mersin:Burhanettin KOCAMAZ (Tarsus Belediye Başkanı-Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı)…Mersin’de.Toroslar ’da Hamit TUNA,Erdemli’de Mükerrem TOLLU,Silifke’de Bayram Ali Öngel olarak açıklandı.

Anamur Belediye Başkanı a.adayı Ramazan YALÇIN da Aday açıklama programında  Genel Merkez Yöneticileri,Milletvekilleri,Belediye Başkanları,adaylar ve teşkilat yöneticileri ile ayrı ayrı görüşmelerde bulundu.

Ramazan YALÇIN gün boyu:Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevkat  ÇETİN,Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir DURMAZ,Genel Sekreter İsmet BÜYÜKATAMAN,Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir adayı Prof.Dr.Mevlüt KARAKAYA,Genel Başkan Yardımcısı Oktay ÖZTÜRK, Grup Başkanvekilleri Mehmet ŞANDIR ve Oktay VURAL,Milletvekilleri Ali ÖZ,Mehmet Günal,yeni Grupbaşkanvekilimiz Prof.Dr.Yusuf HALAÇOĞLU,MYK Üyelerimiz Mehmet Ali TANRIVERDİ,Hidayet KILIÇ,Atilla KAYA(İstanbul Milletvekili),Kadın Kolları Genel Başkanı Şennur ŞENEL,Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Ahmet BUKAN ve adaylarla ikili görüşmelerde bulundu.

Belediye Başkan a.adayı Ramazan YALÇIN;daha sonra MYK Üyemiz M.Ali TANRIVERDİ ve Adana Büyükşehir adayı Hüseyin SÖZLÜ ve ekibiyle akşam yemeğinde bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunarak başarılar diledi.

Açıklanan bütün adaylarımıza Yüce Allah’tan başarılar diliyorum.Yüce Allah yollarını ve bahtlarını açık eylesin.İnşallah bu kutlu yolda halkla ve teşkilatlarıyla barışık bir yöneticilik yapmayı yüce Allah nasip eylesin.

Açıklanacak adaylara da haklarında hayırlısını diliyorum…resim003

 

#

SENDE YORUM YAZ