2:28:45 PM

HaberMatik V3.2

9 Nisan 2025, Çarşamba

logo

Vali Çakacak, Aydınlar Mahallesinde Vatandaşın Yoğun İlgisiyle Karşılandı

Vali Çakacak, Aydınlar Mahallesinde Vatandaşın Yoğun İlgisiyle Karşılandı

anamurgundem.com.tr001       Vali Özdemir Çakacak, Aydınlar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Sorgun Barajı İnşaat Alanı gezisinin ardından beraberinde Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat ve DSİ Adana 6. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın ile birlikte Aydınlar Mahallesine gelen Vali Özdemir Çakacak burada vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Vali Çakacak, Aydınlar Mahalle Muhtarı Ömer Cırık ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve taleplerini dinledi. Çakacak, Sorgun Barajı inşaat çalışmaları hakkında da vatandaşlara ayrıca bilgi verdi.

Çakacak; “Devletimizin kapısı her zaman vatandaşlarımıza açıktır. İhtiyaç duyduğunuz her an bize ulaşabilirsiniz. Sizler, her şeyin en iyisine layıksınız; bizler de siz vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız” şeklinde konuştu.

15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananlardan da kısaca bahseden Vali Özdemir Çakacak “ Millet olarak çok darbe yaşadık ancak 15 Temmuz gecesi yaşanan olay Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin işgal edilmesine yönelik bir girişimdi. Ancak aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ellerinde sadece Türk Bayrakları ile sokaklara çıkmış ve bu hain kalkışmaya dur demiştir. Mersinli hemşerilerim de 15 Temmuz gecesi ve sonrasında meydanlardan bir an olsun ayrılmayarak, ülkesine ve demokrasisine bağlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Sizlerin şahsında tüm Mersinli hemşerilerime tekrar şükranlarımı sunuyorum” dedi.

#

SENDE YORUM YAZ