30 Marta yapılan yerel seçimlerde Kalınören Mahallesi Muhtarlığını kazanan Sezai Ulu Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Yapılan ziyarette muhtarların karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Samimi bir sohbet içerisinde geçen nezaket ziyaretinde Kaymakam Cengiz Cantürk’te konuklarına ziyareti için teşekkür etti Hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Cantürk, muhtarlığın çok önemli bir birim olduğunu belirterek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonrada muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışmalarına devam edeceğini söyledi
Ziyaretin sonunda Kaymakam Cantürk’e çiçek veren Kalınören Mahallesi Muhtarı Sezai Ulu ve Azaları Muharrem Garip, Cemil Narman Kaymakam Cantürk’e çalışmalarında başarılar dilediler.
BENZER HABERLER