HaberMatik V3.2

logo

MESKİ ‘DEN GÜLNAR DA ALT YAPI YATIRIM HAMLESİ

MESKİ ‘DEN GÜLNAR DA ALT YAPI YATIRIM HAMLESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü,  içmesuyu şebeke ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına Gülnar İlçesinde devam ediyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Gülnar’ın, İlçe oluşunun 100.Yılında düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Çarşıya sıcak asfalt çalışması yapılacaktır. Genel Müdürlüğümüz tarafından yatırım programında yer alan Gülnar içmesuyu, kanalizasyon şebeke hatları yenileme çalışmaları kapsamında, Merkez Çarşının İçmesuyu ve kanalizasyon şebeke yenileme çalışmaları öne alınarak içmesuyu şebeke yenileme çalışmaları başlanılmıştır. Kısa bir süre sonra tamamlanacak çalışmalarının ardından kanalizasyon şebeke yenileme çalışmalarına da  derhal başlanılacaktır. ” denildi.

Gülnar İlçesinde yürütülen alt yapı çalışmaları ile İlçenin çehresinin değişeceğini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz “ Gülnar’da İlçesinde yürütülecek içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları ile birlikte Gülnar’ımızın 100. yılını kutlayacağımız 26-27-28 Ağustos 2016 tarihlerine kadar çalışmaların yapıldığı yerlerin tamamında sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları yapılacaktır. Mersinin tamamında olduğu gibi Gülnar’ımızda hizmete doyacaktır.” dedi  anamurgündme004 anamurgündme009 anamurgündme010 anamurgündme011 anamurgündme012

 

#

SENDE YORUM YAZ