HaberMatik V3.2

logo

CHP gece gündüz çalışıyor

CHP gece gündüz çalışıyor

resim006Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına hız verdi.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Basınla İlişkiler Sorumlusu Mesut Güven yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde oluşturulan 48 kişilik seçim komisyonu, öncelikle başkan ve beş kişilik icra komitesini belirledi. Komisyon her gün yaptığı toplantılarla hızlı kararlar alarak, mahalle ve köy  sorumlularını ve çalışma gruplarını  oluşturdu.

Parti üyelerine yapılan beraber çalışma çağrısına; kadınlar ve gençler ağırlıklı  dört yüze yakın gönüllü isimlerini yazdırdı. Gönüllüler çalışma gruplarına dahil edildi. Birkaç gün içinde eğitimleri tamamlanan propaganda grupları sahalarında çalışmalara başlayacaklar.Bu esnada adayımız sayın M. Suphi ALP beraberinde İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililerimizle, adaylığının açıklandığı günden beri, mahallelerde ve köylerimizde gece gündüz çalışmalarını sürdürmekte. Halkımızın acısında ve iyi gününde yanlarında olmaktadır.

Bilindiği gibi Seçim startı, Basın kuruluşlarını ziyaretle başlamıştı. Muhtarlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelindi, düşünce alışverişi yapıldı.

Adayımıza destek için gelen iki milletvekilimizle propaganda çalışmaları yapıldı. Hal ve Sanayi esnafı ziyaret edildi.

İl Başkanımız ve yöneticileri ile Anamur’a gelen Büyük Şehir Belediye Başkanımız, Pullu mevkiinde karşılanıp, büyük bir konvoyla şehre getirildi. Miting gibi bir toplantı yapıldı. İki günlük bir çalışma ile Cumartesi Pazarı gezildi, esnaflar ziyaret edildi. Sivil Toplum Kuruluşları ziyaret edilip, Muhtarlarımız ve STK temsilcileri ile toplantılar yapıldı, önerileri ve talepleri alındı.

Propaganda çalışma gruplarının hizmetine verilmek için; sekiz adet giydirilmiş, ses düzeni ile donatılmış araç hazırlandı.

Belirlenen on sekiz adet seçim bürosu süslenip, bayraklandı. Altı adet seçim bürosu aktif hale getirildi, görevlileri belirlendi  ve seçmenlerin hizmetine sunuldu.

Gençlik kolları tüm köy ve mahallelerde bayrak lama, afiş asma işlemlerini tamamladı.

İl Başkanlığımızla ve Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımızla günlük iletişim halindeyiz. Her isteğimiz karşılanmakta. Büyük Şehirle beraber çalışmaktayız.

Birkaç gün içinde seçim broşürleri ile beraber, projelerimizi de açıklayacağız.

Anlatmak istediğim şu ki; Adayımız Sayın M. Suphi ALP, planlı, programlı ve kararlı  çalışan bir seçim komisyonuyla, gönüllü çalışma grubuyla seçim zaferine yakın. Tüm örgütümüz olarak, adayımızın yanındayız. İnandık, çok çalışacak ve Seçimi kazanacağız.’’ dedi.resim018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#

SENDE YORUM YAZ