HaberMatik V3.2

logo

Başkan Kılınç, Esentepe’de vatandaşlara hitap etti

Başkan Kılınç, Esentepe’de vatandaşlara hitap etti

Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, Esentepe mahallesi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şehit Atanur Bal Pazar Yeri’nde düzenlenen programa AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut, MHP Anamur İlçe Başkanı Mehmet Yayla, parti yönetimleri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve üye adayları, Esentepe Muhtarı İlhan Yıldırım ve muhtar adaylarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, programda yaptığı konuşmada, iftar programlarının mitinge dönüştüğünü belirterek, “Her mahallemizdeki iftar sofralarını adeta mitinge dönüştürdünüz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

5 yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları ve kazandırdıkları eserleri sinevizyon gösterimi ile izlediklerini ifade eden Kılınç, “Sizlerden aldığımız güven duygusuyla yapılamaz denilen bir çok işi yaparak sizlerin hizmetine sunduk. Hepsi Anamur’a hayırlı olsun” diye konuştu.

Asfalt çalışmalarını anlatan Kılınç, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizde Anamur’un yollarında asfalt ihtiyacı olduğunu gördük. Ancak makine ekipman sorunu vardı. 46 yeni araç ve iş makinesi aldık. Taş ocağımızı faaliyete geçirdik ve hiç ihaleye çıkmadan kendi imkanlarımızla 800 kilometre yolu asfaltladık. Anamur’un en ücra köşelerine kadar yolları asfaltladık. 1,5 milyon lira olan bir kilometre yolun maliyetini 350 bin liraya düşürdük. Sağladığımız tasarrufu da sizlere başka hizmetler getirmek üzere kullandık.”

Anamur’da istihdama katkı için 82 sosyal tesislerinin bulunduğu bölgeye 5 yıldızlı bir otel yapılmasını planladıklarını ifade eden Kılınç, “Bu bölgede 5 yıl içinde 5 yıldızlı bir oteli faaliyete geçireceğiz ve bu tesiste 300 Anamurlu gencimizin çalışmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Rakiplerinin, belediye çalışanlarını mahalle toplantılarına katılmaya zorladığı yönünde iddialar ortaya attığını belirten Kılınç, şöyle devam etti:

“Evet aramızda belediye çalışanları var. Zorla bu toplantılara geliyorsanız, Allah aşkına gelmeyin. Ama dün kendisi CHP binasında toplantı yaparak müşahit bulamadığı için ‘müşahit yazılacaksınız, arabalarınızı kaplatacaksınız, toplantılara katılacaksınız’ diye Büyükşehir çalışanlarına baskı yaptı mı yapmadı mı? Meclis üyesi listesini ilçe başkanına bile güvenmeyip başkaları eliyle adliyeye teslim ettin mi etmedin mi? Eğer sen ilçe başkanına, bu şehrin insanına güvenmiyorsan bu şehrin insanı sana niye güvensin?”

Sözlerinin sonunda tüm Anamur halkının oylarına talip olduğunu ifade eden Kılınç, “Benim görüşüm belli. Türk milliyetçisiyim. Ama geride kalan 5 yılda kimsenin partisini sormadım. Önümüzdeki dönemde de ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğim. Onun için diğer partilere gönül vermiş halkımızın da oylarına talibim” diye konuştu.

Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ