11:56:27 AM

HaberMatik V3.2

16 Mart 2025, Pazar

logo

Toroslar’da 10 bin aileye gıda yardımı

Toroslar’da 10 bin aileye gıda yardımı

resim008Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi 10 bin aileye gıda yardımı yapacaklarını söyledi. Belediye olarak bugüne kadar 65 bin aileye gıda yardımında bulunduklarını kaydeden Başkan Tuna, içerisinde; sıvıyağ, makarna, nohut, bulgur, çay, şeker, salça, pirinç ve zeytin gibi temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu yardım paketlerinin belediye yetkilileri tarafından evlere tek tek teslim edildiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Bu mübarek ayda yine belediye olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımında bulunuyoruz. Belediye çalışanlarımız, mahalle muhtarlarının ve belediyeye verilen yardım dilekçeleri doğrultusunda önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi tüm ailelere ulaşarak, paketleri teslim etmiştir. Ramazan ayı manevi ruhun, yardımlaşma ve dayanışma olgusunun üste çıktığı bir aydır. Bu ay içerisinde insanlarımızı bir nebzede olsun rahatlatabilirsek belediye olarak bizde mutlu oluruz. Dinimizce de olanın olmayana destek çıktığı, varlıklının ekonomik anlamda durumu kötü olan insanlara sahip çıktığı bir ay” dedi.resim009

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ayrıca, halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını da belirterek; “Fırınlar başta olmak üzere vatandaşlarımızın herhangi bir sorunla karşılaşmaması için tüm imalathaneleri kontrol ediyoruz. İlçemizdeki tüm camileri düzenli olarak temizliyor ve bakım yapıyoruz. Ramazan ayı boyunca tüm ekiplerimiz, mesai gözetmeksizin çalışarak vatandaşımızın hizmetinde olacak” dedi.

 

#

SENDE YORUM YAZ